کوله پشتی نامناسب ،عامل صدمات جبران ناپذیر ستون فقرات کودکان

الهام فتاحی کارشناس نوجوانان ، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی به مناسبت آغاز سال تحصیلی در خصوص نحوه انتخاب کوله پشتی مناسب برای دانش آموزان گفت: در زمان خرید کوله پشتی دقت نمایید لبه بالایی کوله پشتی همسطح شانه قرار گیرد ،همچنین عرض کوله پشتی نباید بیش ازفاصله دوشانه باشد.

این کارشناس درخصوص بندکوله پشتی توضیح داد: بندکوله پشتی بایدضخیم باپهنای حدود پنج سانتی متر و دارای پد باشد بندها باید قابل تنظیم و روی سینه قرار گیرد.

وی ضمن تأکید بر اینکه مجموع وزن کوله پشتی ومحتویات آن نباید بیش از 15 درصد وزن دانش آموز باشد گفت: کوله پشتی بایدمتناسب باابعاد بدن باشد و بگونه ای کاملا" چسبیده به پشت دانش آموز قرار گیرد  و درحالت طبیعی  پس از آویزان کردن باید حدود سه سانتی متر بالاتر از گودی کمر قرار بگیرد.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​