طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اجرا می شود

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اهمیت شناسایی دانشجویان آسیب پذیر، گفت: طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان جدید الورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار می شود.

دکتر پرستو عباسپور : به منظور شناسایی دانشجویان آسیب پذیر و کمک به آنها در جهت ارتقاء سلامت، طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان جدید الورود از دهم آبان ماه اجرا می شود.

وی افزود: این طرح در کلیه دانشکده ها و توسط کارشناسان دفاتر مشاوره اجرا می شود.

عباسپور با اشاره به اینکه غربالگری دانشجویان بر اساس پروتکل وزارتی انجام می شود، گفت: در این طرح با استفاده از پرسشنامه سلامت عمومی(GHQ) دانشجویان از نظر اظطراب، افسردگی، کارکرد های اجتماعی و .... مورد بررسی قرار می گیرند.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: دانشجویان آسیب پذیر شناسایی شده در این طرح جهت بررسی دقیق تر در صورت نیاز به اداره مشاوره دعوت می شوند.